english finnish

Internet-ajan kulunvalvontaa

OVIA ohjaava varauskirja WWW-sivustosi osaksi !

checkmate

CheckMateTM järjestelmä laajentaa asiakkaan www-sivustoa tai -kauppaa näppärällä "liitännäisellä". Varauskirja hoitaa vuorojen varaamisen käyttäjien tarpeiden mukaan, ja samalla myös ohjaa varauskohteiden ovia, lukitusta, kulunvalvontaa.

Hyödyntäjiä ovat kaikenlaiset palvelut ja vastaanotot; seurat ja vapaa-ajan toiminnot, kuntoilu, hoidot, kotihoitopalvelut, hyvinvointiala, majoitusala ja mökkeily, taloyhtiöt, saunat, pesutuvat, jne. Keksi itse lisää !

CheckMate liitetään asiakkaan www-sivustoon helposti ja tarjolla on myös verkkomaksaminen. Palvelua käytetään tavallisella selaimella, tietokoneen tai vaikka älypuhelimen avulla. Palvelukohteet tietysti varustetaan ovia hoitavilla OviPalvelimilla. Muuta ei sitten tarvitakaan. OviPalvelimet toimivat itsenäisesti ja niihin sisältyy tarvittavat toiminnot ja ohjelmistot, palomuuri, vankka tietoturva, jne.

Palvelupisteet voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa, eikä ovien tai käyttäjien määrää ole rajoitettu. Järjestelmä hyödyntää tavanomaista laajakaistaa, 3G-verkkoa, mitä tahansa "joka paikan verkkotekniikkaa".

Lisätietoja OviPalvelimen ominaisuuksista löytyy viereiseltä sivulta ja esitteistä. Ja aina voi myös kysyä.

Lyhyt CheckMate-video:


Asennukset: Lukitus- ja turva-alan liikkeet kautta maan.


Lisätietoja!

Esite (pdf): CheckMate esite
Lehdistä leikattua (pdf): CheckMate artikkeli
Tarkempia tietoja: Tiedostoalue