english finnish

Internet-ajan kulunvalvontaa

Taustaa

"Access Control Solutions for Professional Security"

Tuotekehityksemme juuret ovat syvällä lukituksessa, kulunvalvonnassa, tietoturvallisuudessa ja avoimissa verkkoratkaisuissa. ALT on omaksunut innovatiivisten kulunvalvontajärjestelmien teknologiajohtajan roolin.

ALT:in perustiimi on ollut koossa jo 1980-luvulta lähtien, kun nykyinen omistaja ja tekn.joht. Antti Saksa sopi MBO-järjestelystä ABLOY Security Oy:n kanssa. Tätä ennen Tekn.Lis. Saksa toimi ABLOY Securityn palveluksessa tutkimusjohtajana, vastuualueenaan elektroniset lukitusteknologiat. Hän on toiminut pitkään myös tiedonsuojauksen ja -salauksen opettajana Teknillisessä Korkeakoulussa.

Referenssejämme ovat mm. DYNAMIC lukitusjärjestelmä kiinteistöjen ja irtaimen omaisuuden suojaukseen, DYNAMIC Transportation järjestelmä arvokuljetusten suojaukseen, EMS2 itsepalvelujärjestelmä pysäköintialueiden lipunmyyntiin, suuri joukko älykortin lukijoiden OEM-toteutuksia, yms. DYNAMIC onkin selvä markkinajohtaja kohdemarkkinoillaan.

Tyypillisiä järjestelmiemme loppukäyttäjiä ovat organisaatiot, joilla korostuu avainhallinnon, pääsynvalvonnan tai turvallisuuden tarve. Olemme toimittaneet useita satoja järjestelmiä ja kymmeniätuhansia lukijalaitteita.

Tuoreimpana uutuutena ALT on tuonut markkinoille kokonaan uudenlaisen innovatiivisen e-Acces-lukitusjärjestelmän. Järjestelmä perustuu oville sijoitettuihin itsenäisiin ja älykkäisiin päätelaitteisiin siten, että hallinnointi tapahtuu tavallisella selaimella ja verkkona voi käyttää tavallista avointa IT-verkkoa tai kiinteistöverkkoa.

Yhtiön toimitilat sijaitsevat Malmilla Helsingissä.