english finnish

Internet-ajan kulunvalvontaa

OviPalvelin - ovijärjestelmän ydinosa

OviPalvelinTM hoitaa kaiken ovien toimintaan ja turvallisuuteen liittyvän tiedonkäsittelyn. Pieni laite toimii itsenäisesti, sisältää tarvittavat ohjelmistot, tietokannat ja paljon muuta.

ovipalvelin

OviPalvelin hyödyntää "laajakaistaa" sekä muuta joka paikan IT-infrastruktuuria; selaimia, LAN- ja WLAN-verkkoa, Internet'iä, palomuureja, tietoturvaa, jne.

Hallinnointi web-selaimella, vaikka älypuhelimella.
Yhdessä joukko OviPalvelimia muodostaa geneerisen turvajärjestelmän; laajaakin "tiimiä" hallinnoidaan sen omalla kotisivulla yhtenä kokonaisuutena. Erillisiä ohjelmistoja tai tietokoneita ei tarvita.

OviPalvelin-tiimi on geneerinen turvajärjestelmä, joka tarjoaa kaikki edistyneen lukituksen ja kulunvalvonnan piirteet mukaan lukien oviautomatiikka, ovien valvonta ja ohjaukset, ilmoitukset sähköpostilla, etäohjaukset älypuhelimella kautta maailman, liityntä vartiointikeskukseen, pääsymaksun rahastus, hälytysalueen valvonta ja ohjaus, työajanseuranta, ...
Huippuluokan ominaisuudet mukana yhden oven järjestelmästä alkaen, ja järjestelmä skaalautuu rajoituksetta.

Hyödyntäjiä: kauppaketjut, PK-yritykset, kunnat, verkottuneet ja ketjuuntuneet organisaatiot, kioskiketjut, koulut, taloyhtiöt, jopa omakotitalot, huvilat ...
Samoin useamman osoitteen haja-organisaatiot sekä avainhallintonsa ja turvapalvelunsa ulkoistajat.


Jälleenmyynti: Lukitus- ja turva-alan liikkeet kautta maan.
Tukut: Elektroskandia, SLO, Onninen, ym.


Lisätietoja!

Esite (pdf): OviPalvelin
Tarkempia tietoja: Tiedostoalue

Kokeile Ovipalvelimen hallinnointia:

OviPalvelin-demo
(login/password: demo / eacces)