english finnish

Internet-ajan kulunvalvontaa

KULUNVALVONTAA AVOIMESSA VERKOSSA

e-Acces

e-AccesTM-järjestelmä koostuu OviPalvelimista ja joukosta ohjemistopalveluista, jotka yleensä tarjotaan "pilvipalveluna" verkossa. Turvajärjestelmän käyttötarkoituksia lukituksen, oviohjausten ja pääsynvalvonnan ohella ovat työajan-, projektien ja "resurssien" ohjaus ja seuranta, tilannekuvat, lipunmyynti ja rahastus, etäkäyttö ja -valvonta sekä monet muut henkilöiden kulku- tai koneiden käyttötapahtumia ohjaavat tai hyödyntävät sovellutukset.

e-Acces - soveltuu ! Huippuluokan ominaisuudet kaiken kokoisissa ja rajoituksetta skaalautuvissa järjestelmissä. Laitemäärää, asennuksen laajuutta ja palveluiden joukkoa voi täydentää portaattomasti tarpeiden kehittyessä.
Kauppaketjuille, PK-yrityksille, kunnille ja julkiselle sektorille, verkottuneille ja ketjuuntuneille organisaatioille, pysyvien ja tilapäisten, kiinteiden ja siirtyvien tapahtumien järjestämiseen, kioskiketjuille, kouluille, taloyhtiöille, työmaille, teollisuus- ja satama-alueilla, jopa yksityiskäyttöön, hajaorganisaatioille, turvapalvelunsa ulkoistajille, ...
e-Acces tukeutuu paljolti OviPalvelimen ominaisuuksiin. Niihin voit tutustua viereisellä sivulla.


Jälleenmyynti: Lukitus- ja turva-alan liikkeet kautta maan.
Tukut: Elektroskandia, SLO, Onninen, ym.


Lisätietoja!

Esite (pdf): e-Acces
Lisätietoja: Tiedostoalue